Sant Feliu de Guíxols (Costa Brava)

(+34) 872 980 827

CASES D'OBRA NOVA AL BAIX EMPORDÀ

 Descobreix una oportunitat única de construir la casa dels teus somnis en el pintoresc municipi de La Pera, situat al Baix Empordà!


 

Et presentem dues parcel·les urbanes exclusives, de les quals podràs triar entre tres mides diferents: 504 m², 567 m² i 623 m² . És l'oportunitat perfecta per crear el teu llar a mida!

 

La ubicació d'aquestes parcel·les és fantàstica. Situades a tan sols 20 minuts de Girona i a 20 minuts del mar, podràs gaudir del millor dels dos mons: la tranquil·litat del camp i la proximitat a la costa. La Pera és un poble encantador, envoltat per l'impressionant 'Massís de les Gavarres', que ofereix un entorn natural espectacular, tranquil·litat i una àmplia gamma de serveis a l'abast.

 

Les parcel·les es venen amb projecte i llicència urbanística inclosos.

El projecte ha estat dissenyat pel prestigiós estudi NORDESTARQUITECTURA, reconegut per la seva excel·lència en el disseny i la creació d'espais innovadors amb caràcter.

Amb la seva experiència i creativitat, garanteixen que el teu nou llar serà únic i singular. El millor de tot és que, juntament amb l'estudi d'arquitectura, pots participar i configurar l'habitatge segons els teus gustos i necessitats.

 

Imagina la llibertat de triar la parcel·la que millor s'adapti a les teves necessitats i, a més, tenir un projecte complet amb llicència aprovada per començar la construcció del teu nou llar de manera immediata.

 

El preu variarà en funció de la parcel·la seleccionada i les especificacions i modificacions requerides de l'habitatge. Es calcula que el procés complet, des de l'obtenció de permisos d'obra fins a l'entrega de la casa acabada, durarà aproximadament 15 mesos.

 

El preu va des de 675.000 € inclou projecte, llicència i construcció. No només estaràs adquirint una parcel·la, sinó també la possibilitat de construir una casa que reflecteixi el teu estil i personalitat. El límit és la teva imaginació!

 

A més, si ho desitges, tens l'opció de modificar el projecte o fins i tot construir una casa totalment de fusta o de disseny passiu. Pensada per aprofitar al màxim la llum natural i la ventilació creuada, reduint el consum energètic i les emissions de CO2. Podem ajudar-te a explorar aquestes opcions i personalitzar el disseny segons les teves preferències.

 

No deixis escapar aquesta increïble oportunitat de construir el teu llar ideal en una ubicació privilegiada.

Contacta'ns avui mateix per obtenir més informació, conèixer el projecte i tots els seus detalls o concertar una visita a les parcel·les i començar a donar forma al teu somni. T'acompanyarem en tot el procés i estarem encantats d'ajudar-te a fer-ho realitat!

 

Els impostos corresponents a aquest tipus de transaccions no estan inclosos en el preu de venda indicat. (IVA + AJD + Notaria + Registre)

Ref.1120
Preu: 675.000 €
Sup. Terreny: 567 m2
Sup. Construïda: 200 m2
Habitacions: 3
Banys: 2

Característiques

Localització

Certificació energetica

Escala
Energia
(kWh/m2/any)
Emissions
(kgCO2/m2/any)
A
 
 
B
 
 
C
 
 
D
 
 
E
 
 
F
 
 
G
 
 
En tramitació

Comparteix aquesta propietat

Cercador de propietats

Copyright © 2015 ~ 2019 Tots els drets estan reservats - Inversions Midor, S.L. Avís legal - Política privacitat