Sant Feliu de Guíxols (Costa Brava)

(+34) 872 980 827

Seleccioni un àrea

Propietats exclusives

4005 Venda

NOVA PROMOCIÓ PARK RESIDENCES II ELS ESTANYS - PLATJA D'ARO

Platja d'Aro Els Estanys Pis

Terreny: 0 m2
Construït: 100 m2

3 2
400.000 €

12255 Venda

Magnífica casa amb piscina a Begur!

Begur Centre Casa

Terreny: 959 m2
Construït: 399 m2

5 3
550.000 €

4006 Venda

NOVA PROMOCIÓ PARK RESIDENCES II ELS ESTANYS - PLATJA D'ARO

Platja d'Aro Els Estanys Pis

Terreny: 0 m2
Construït: 98 m2

3 2
400.000 €

QUI SOM?

Finques Midor està gestionada per experts immobiliaris amb àmplia experiència en el sector, col·legiats API inscrits en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6507.
 
Estem especialitzats en la compra venda i lloguer de tot tipus d'immobles: Propietats exclusives, cases, xalets, pisos, locals, terrenys, masies, finques rústiques, oportunitats, finques amb vistes al mar ...
 
També oferim l'assessorament necessari als nostres clients així com altres serveis complementaris com pot ser reformes, rehabilitacions, tràmits urbanístics, obtenció de certificat energètic, cèdules habitabilitat, treballs de manteniment, assegurances ...
 

Per la nostra ubicació podem oferir-li els millors immobles en la principal destinació del mediterrani la "Costa Brava" com: Sant Feliu de Guíxols, Sant Pol, Platja d'Aro, S'Agaró, Castell d'Aro, Sant Antoni de Calonge o Santa Cristina d 'Aro.

La situació geogràfica de la nostra zona compta amb excel·lents vies de comunicació com aeroports a Girona a 20 minuts o Barcelona a 45 minuts , l'AVE a 30 minuts, autobusos ... que li permetran desplaçar-se amb comoditat i rapidesa.

Ens posem a la seva disposició, només ha de contactar-nos.

 

Serveis

Reformes

Realitzar qualsevol tipus de reforma implica una sèrie de gestions que sempre es preferible que s’encarregui un equip de professionals.

Disposem d’un Departament d’obres i serveis, que treballa amb professionals qualificats amb amplia experiència en el sector de la construcció, ens encarreguem de tots el tràmits necessaris per fer realitat el seu projecte, ja sigui petita reforma, rehabilitació, projectes d’obra nova, manteniment, projectes de decoració…

Cèdula habitabilitat

La cèdula es un document imprescindible si vol llogar o vendre el seu habitatge. Les companyies subministradores d’electricitat, gas i aigua la sol·liciten per realitzar els tràmits d’alta de nous usuaris, desprès d’un tall del subministra…

Aquest document acredita el compliment dels requisits mínims per que un espai pugui estar hàbitat per persones a nivell de salubritat, higiene i solidesa. Esta legalitzat per les comunitat autònomes y caduca cada 15 anys.

Certificat energètic

energètic El certificat d’eficiència energètic o certificat energètic es un document oficial redactat per un tècnic competent que inclou informació objectiva sobre les característiques energètiques d’un immoble.

Aquest certificat és obligatori, llevat d’excepcions, per al propietari de qualsevol part individual d’un edifici existent (habitatges, oficines o locals) objectes d’una operació de compravenda o de lloguer.

Lloguer Garantit

Treballem amb diverses companyies d'assegurances, si el seu llogater no li paga vostè, seguirà cobrant les rendes mes a mes i sense esperar la sentència.

Li oferim:

- Estudi viabilitat inquilí
- Desnonament i reclamació de rendes (6 o 12 mesos)
- Actes vandàlics al continent i al contingut, fins a 3.000€
- Defensa jurídica inclosa

Gestió d'Immobles

Posem a la seva disposició el servei de la guarda i custòdia de claus i manteniment d'immobles.

Ens encarreguem de gestionar les necessitats que puguin sorgir durant la seva absència, perquè, quan torni, no s'hagi de preocupar de res. Oferim un servei que soluciona els problemes quotidians que puguin anar sorgint, ja sigui per l'absència del propietari com per la gestió de l'immoble llogat.

Altres Serveis

Posem a la seva disposició altres serveis relacionats amb el sector immobiliari:

- Serveis d'Arquitectura
- Disseny interiors
- Taxacions Immobiliàries
- Tramitació hipoteques

També a través de gestoria ens encarreguem de:

- Tramitació impostos relacionats amb la compravenda
- Tramitació NIE
- Impost de la renda de no residents

Copyright © 2015 ~ 2019 Tots els drets estan reservats - Inversions Midor, S.L. Avís legal - Política privacitat